DE CE PROFILO?

Nu pretindem ca suntem perfecti, dar facem tot ce ne sta in putinta ca mobilierul Profilo sa atinga perfectiunea. In fiecare zi luam contact cu experiente noi, experiente ce vin din nevoile si dorintele clientilor nostri. Pentru a satisface una din nevoile principale ale clientilor Profilo – calitatea ridicata – investim continuu in utilaje performante si software dedicat de productiei si design.

Folosim materie prima de cea mai buna calitate, fie ca provine de pe piata interna, de la importatori specializati (60%), sau din import direct din Italia, Germania, Austria si Elvetia.

Calitate

Toate produsele noastre sunt gandite si fabricate in concordanta cu nevoile individuale ale fiecarui client in parte, tinand cont de reglementarile ergonomice in vigoare si respectand criterii de siguranta maxima in exploatare.
In mod constant ne concentram pe asigurarea unei durate de viata cat mai indelungate a produselor Profilo.
Proiectarea corecta a corpurilor este combinata cu folosirea in productie de materiale si accesorii de cea mai buna calitate astfel incat, in final sa rezulte o functionare perfecta a fiecarui element de mobilier in parte. Gandim cu mare acuratete distributia greutatilor si a fortelor ce actioneaza asupra corurilor, asfel incat, in timp, acestea sa functioneze impecabil.

Modularitate

Experienta noastra ca producatori de mobilier ne-a arata ca modularitatea in Dressing/Bucatarie este foarte importanta. Folosirea de module cu dimensiuni standard, combinate astfel incat sa umple perfect spatiul, permit accesorizarea mobilierului fara a se face compromisuri functionale. In plus, armonizarea estetica este extrem de facila datorita proportiilor bine gandite dintre corpuri.

Similar producatorilor europeni consacrati, programele de mobiler propuse de Profilo cuprind o mare varietate de module standard (ajustabile dupa reguli precise), tipuri de materiale, culori si accesorii.

TOP