DESPRE NOI

Scurt istoric

Deja o companie cu traditie, Profilo este în prezent un jucător important pe piata de mobilier din Romania. Ne-am bazat întotdeauna viziunea pe contopirea calitatii materialelor cu liniile moderne de desing si stilul de viață contemporan. Si cum nevoile individuale sunt atat de diversificate ne-am adaptat si imbunatatit continuu, am construit o echipa orientata spre gasirea nevoilor fiecarui client si transpunerea acestor nevoi cat mai fidel in mobilarea spatiului de care acesta dispune. Astfel, am reusit sa devenim un brand de referinta printre producatorii din Romania. Putem spune cu mandrie ca, la ora actuala numele Profilo, pentru toti cei ce ne cunosc, inseamna in primul rand calitate.

Ce facem

Noua, celor de la Profilo ne place sa credem ca facem mobila pentru tine. Nu este o mobila pe care o iei de-a gata si incerci sa o potrivesti in spatiul pe care il ai la dispozitie. Este acea mobila care te astepti sa fie acolo unde intinzi mana sau iti indrepti privirea. Este o mobila frumoasa, cu grad inalt de finisare, dar formata din module care ne permit sa fim, la randul nostru, eficienti si sa oferim calitate garantata.

De ce noi?

Nu pretindem ca suntem perfecti, dar facem tot ce ne sta in putinta ca mobilierul Profilo sa atinga perfectiunea. In fiecare zi luam contact cu experiente noi, experiente ce vin din nevoile si dorintele clientilor nostri. Pentru a satisface una din nevoile principale ale clientilor Profilo – calitatea ridicata – investim continuu in utilaje performante si software dedicat de productiei si design.
Folosim materie prima de cea mai buna calitate, fie ca provine de pe piata interna, de la importatori specializati (60%), sau din import direct din Italia, Germania, Austria si Elvetia.

TOP