SERVICII

Consultanta

Ne propunem sa te simti cu adevarat bine la tine acasa. Sa simti ca acolo este oaza te de liniste. Suntem constienti ca pentru confortul fizic si vizual, pentru o stare de bine, este nevoie sa intelegem cat mai bine dorintele, nevoile si gusturile fiecaruia in parte. De aceea, impreuna cu tine, pas cu pas, incercam sa gasim cat mai multe detalii functionale si de design. Dorim ca aceste detalii sa reflecte personalitatea, gusturile si necesitatile tale si in final sa iti propunem “mobila inspirata de tine”.

Design

La Profilo, designul a fost si va fi întotdeauna o parte intrinsecă a procesului de productie a mobilierului. Echipa de designeri are ca obiectiv principal transpunerea tuturor nevoilor si dorintelor tale in propuneri de mobilare moderne, functionale si fiabile. Suntem intotdeauna in pas cu cele mai noi tendinte in domeniu si incercam sa imbinam aceste tendinte cu cele mai moderne materiale

Proiectare

Serviciul de proiectare este o parte esentiala in procesul de productie. Proiectantii Profilo se asigura ca toate produsele propuse de designerii nostri sa fie sigure si sa reziste in timp. Fiecare piesa de mobilier in parte este atent gandita, calculata si testata.

Livrare

Produsele sunt ambalate corespunzator pentru transport si livrate la tine cu cea mai mare grija. Poti opta intre a ridica produsul comandat de la sediul nostru sau de a beneficia de serviciul de livrare contra cost.Transportul mobilei la domiciliu va fi programat in functie de graficul intern de livrari. Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat rapid, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care tu ai domiciliul sau sediul.

Montaj

Echipa noastra de montatori te ajuta cu cea mai mare placere sa ai in casa mobilierul functional, montat si reglat corect. In cazul in care alegi sa nu iti montam noi mobilierul, iti recomandam ca montajul sa fie facut de o echipa de profesionisti. Daca nu ai inclinatii tehnice si rabdare pentru reglaje, mobilierul care este reglat in fabrica pe pardoseala perfect dreapta, este posibil ca la tine acasa sa nu se aseze la fel de bine. Si aici ai nevoie de experienta profesionistilor.

Garantie

Selecția accesoriilor si materialelor, prelucrarea lor atenta si testarea lor este estentiala. Garantia calitatii este data in primul rand de modul de prelucrarea a materiei prime, de atentia pentru detalii. Pentru noi este foarte important sa nu avem interventii asupra mobilierului dupa montaj. Acest lucru ne ajuta foarte mult in optimizarea costurilor. Preferam sa executam fiecare piesa cu grija, sa o testam inainte de livrare, astfel incat sa nu mai fie necesare drumuri unterioare. Acest mod de gandire ne impinge catre o garantie a calitatii care a facut din mobilierul Profilo un mobilier de cea mai buna calitate.

TOP